De band Reflexion bij Doelum Live op zondag

Foto: Reflexion

Reflexion brengt hoogtepunten uit de popgeschiedenis tot leven. De 5-mans formatie speelt de grootste hits en een enkel vergeten juweeltje uit de jaren 60, 70 en 80.

De band is een hecht collectief van 5 muzikanten die nog weten hoe een liveband hoort te klinken en hoe het publiek daar bij te betrekken.

20 jaar

Reflexion bestaat inmiddels een jaar of twintig. De gitaristen Jos en Don kennen elkaar al vanaf hun tienertijd en hebben in verschillende formaties muziek gemaakt.

Twintig jaar geleden zijn ze weer bij elkaar gekomen en hebben de draad weer opgepakt. De twee gitaristen zijn hetzelfde gebleven, met daarbij toegevoegd de stuwende bas van Bert, strakke drums van Marco en geraffineerde toetsenpartijen van René.

De sound en de performance is nog nooit zo goed zijn geweest en ondersteunen bovenal steeds de kenmerkende samenzang.

Repertoire

De band speelt songs van o.a : Creedence Clearwater Revival, The Beatles, The Rolling Stones, Janis Joplin, Roy Orbison, The Everly Brothers, Golden Earring, Bryan Adams, The Searchers, Elvis Presley, Joe Cocker, The Shadows, Tina Turner, Status Quo en De Dijk.

Op zondag 24 februari staat Reflexion op het Doelum Live podium. Ze beginnen om 16:00 en spelen tot 19:00 uur, de entree is gratis

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen