Drummende vrienden op tournee langs Nederlandse campings

Foto: Slagwerk Renkum

Een groep van zeven drummende vrienden uit Renkum heeft een slimme manier gevonden voor een goedkope vakantie: ze trekken deze week door Nederland van camping naar camping en treden kosteloos op, in ruil voor een gratis overnachting.

Al twee keer eerder deden de slagwerkers uit Renkum dit in Duitsland maar dit jaar blijft de groep in eigen land.

Tournee

“Vorig jaar al hadden we het idee om op tournee te gaan naar Frankrijk maar toen kwam Corona en ging het hele feest niet door,” aldus Warner van der Louw van Slagwerk Renkum. “Ook dit jaar vonden we Frankrijk een te groot risico dus hebben we besloten in eigen land een provincietour te houden,” vervolgt hij.

Een tour die goed bevalt. Het eerste optreden op maandag, in Leersum, werd goed ontvangen door een publiek van ongeveer 150 vakantiegangers, voor wie het optreden van de slagwerkers een aangename verrassing was (zie foto). De tournee van de Renkumse slagwerkers duurt nog tot en met aanstaande zaterdag.

Slagwerk Renkum is onderdeel van de Renkumse Muziekvereniging Eendracht.

slagwerk

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen