Eerste Zomercarnavalsoptocht groot tropisch succes in Renkum

Renkum – Hoezo tropisch! Kleurige vlinders, bloemenkransen, hawaishirts, zomertentjes, jungle outfits, roze flamingos, een schildpad, apen, papagaaien, rieten rokjes, palmbomen, cocktails, zonnebrillen, zonnehoeden van stro met bloemenkrans…enfin, tropischer had het in Renkum niet kunnen zijn afgelopen zaterdag.

Met meer wagens dan tijdens de traditionele Carnavalsoptocht van carnavalsvereniging De Dolle Instuivers, ging de kleurige stoet met vrolijke zomerse muziek door het dorp. En snoep, veel snoep!

Tropisch verrast

De andere carnavalsverenigingen kwamen uit Elst (Overbetuwe) en Wageningen. De Cúnehearen uit Rhenen organiseerden deze Zomercarnaval met de Instuivers en waren ruim vertegenwoordigd met meerdere wagens, net als De Dolle Instuivers zelf. De carnavalsvereniging uit Oosterbeek werd gemist. Wel hebben we Sportvereniging Kracht en Vriendschap en de kinderopvang gespot!

Burgemeester Agnes Schaap kwam ook kijken op het Dorpsplein. Niet omdat er een rol voor haar was weggelegd die dag maar omdat ze zelf ook erg van Carnaval houdt en bij zo’n unieke gebeurtenis als de allereerste Zomercarnavalsoptocht van de gemeente, kun je dan niet missen. En, volgend jaar weer? Als het aan de burgemeester ligt wel!

Zie de foto’s bovenaan het artikel. Sta jij op de foto en wil jij die wel hebben? Stuur een mailtje naar [email protected] en we sturen je hem, zonder logo, toe.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen