Joepie! Het zomerweer keert vanaf woensdag terug

Foto: CC0 Public Domain

Nederland kan na enkele wisselvallige weken vanaf komende week weer zomerweer tegemoet zien. Vanaf woensdag loopt de temperatuur op en is er flink wat ruimte voor de zon, verwacht Weeronline.

De week begint nog redelijk koel met een enkele bui, maar woensdag verschuift het weerbeeld en kan het in het binnenland met 25 graden al zomers warm gaan worden. In de kustgebieden wordt het tussen 21 en 23 graden.

Dreiging onweer eind van de week

In de dagen daarna is het overwegend droog weer en met veel ruimte voor de zon mag rekening gehouden worden met temperaturen tussen 22 en 28 graden. Maxima tot 25 graden blijven het meest waarschijnlijk, aldus het weerbureau. Waarschijnlijk houdt het droge en zomerse weerbeeld niet lang stand door de dreiging van onweersbuien eind volgende week.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen