Leuke Luitjes zoeken Leuke Uitjes in de gemeente Renkum

Foto: stevepb, pixabay

Leuke Luitjes is een website waar ouderen elkaar kunnen vinden om iets leuks te gaan doen. Iedereen heeft zijn eigen hobby’s, maar hoe leuk is het om die met leeftijdsgenoten uit te voeren?

Dat is hartstikke leuk, vinden ze bij Leuke Luitjes. Tijd om in de gemeente Renkum op zoek te gaan naar leuke uitjes.

Makkelijk

Of het nu gaat om wandelen, fietsen of gezellig samen eten, een bezoek aan een concert, museum of een festival, samen hobbyen: handwerken, fotograferen of een spelletje doen; de mogelijkheden zijn legio. Je bepaalt zelf wat je leuk vindt en, het kost niets om je in te schrijven.

Je kunt op de website van Leuke Luitjes eerst kijken of er iemand in de buurt toevallig ook zin heeft in hetzelfde leuks als jij. Is dat het geval, dan meld je, je aan middels de vier cijfers van je postcode. Is er niemand in de buurt die dezelfde wens heeft? Dan kun je de leuke activiteit zelf invoeren.

Luitjes met uitjes

Dan is het wachten op iemand. Soms gaat het snel, soms iets langzamer. Leuke Luitjes is daarom op zoek naar mensen uit de gemeente Renkum die leuke uitjes willen hebben. Er zullen ongetwijfeld ouderen zijn die graag meer ondernemen en gelijkgestemden tegen zouden willen komen.

Via de Facebookpagina van Leuke Luitjes Oosterbeek word je op de hoogte gehouden van de leuke uitjes die op de site staan.

Op zoek naar leuke uitjes in de gemeente Renkum? Kijk eens in de Renkum Agenda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen