Geen intocht dit jaar in Doorwerth, de Sint komt naar het dorpshuis

Dat was even schrikken: geen intocht van Sinterklaas dit jaar in Doorwerth maar gelukkig kreeg Dorpshuis De Poort van Doorwerth een brief van de Sint.

Hij wil op 19 november met de Pieten naar het dorpshuis komen! Dat vonden ze bij de Poort natuurlijk meteen goed.

Cadeautje en op de foto

Sinterklaas wordt rond 14:00 verwacht maar iedereen is welkom vanaf 13:30 om gezellig samen te zingen en op de Sint en de zwarte Pieten te wachten. Dat vindt hij vast erg fijn en de Pieten worden altijd zo vrolijk van de gezellige liedjes.

Je kunt je van te voren opgeven zodat er voor ieder kind een cadeautje is. De Sint houdt een kleine toespraak en je kunt met Sinterklaas en de Pieten op de foto.

Als de Sint is geweest, begint het feest!

Sinterklaas is natuurlijk hartstikke druk en hij moet daarna weer verder. Dan begint het feest met DJ Piet en de Pietendisco die tot 16:00 duurt. DJ Piet is er al eerder dus ook voor dat Sint er is, zorgt hij voor vrolijke muziek in samenwerking met ‘On the road again’.

Kom je ook?

Alle kinderen zijn welkom, met papa’s en mama’s, Opa’s en Oma’s. De kosten zijn €3,- per kind, vooraf te betalen na opgaaf bij De Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2 in Doorwerth of via de mail: [email protected] 

intocht

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen