Walkman vs Discman (80’s & 90’s) & Mon Amour Band in Doorwerth

Foto: Ben Liebrand

In december staan er 2 fantastische evenementen in Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth op de planning.

Op zaterdag 17 december gaat het 80’s & 90’s evenement Walkman vs Discman met grandmixer Ben Liebrand plaats vinden en op maandag 26 december gaat de Mon Amour Band een exclusieve Kerst-Dinnershow geven waarbij de Volendamse muziekgeschiedenis centraal staat.

Grondlegger

Ben Liebrand is de grondlegger van Nederlandse dancemuziek, leermeester van Armin van Buuren en gaat alle jaren ‘in the mix’ in zijn jaarlijkse grandmixen. Deze DJ zal speciaal vanuit Canada worden ingevlogen, waar Liebrand nu woonachtig is.

Dit jaar staat hij met het Walkman vs Discman evenement voor het eerst in Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem! In samenwerking met de Radio Veronica DJ Tour o.l.v. DJ Juri Verstappen gaat hij een geweldige avond verzorgen.

Er zijn diverse arrangementen, van alleen een entreekaartje tot een inclusief diner en/of hotelovernachting, zie hiervoor www.fletcherevents.nl

Palingsound

Toen BZN in 2007 het doek liet vallen besloot een groep muzikanten de BZN-sound te laten voortleven en werd de Mon Amour Band opgericht. Deze Volendamse succesformatie viert dit jaar het 50-jarig jubileum van de Palingsound. Alle hits zullen voorbijkomen! Van The Cats tot Jan Smit en van BZN tot Nick & Simon.

Deze avond is i.c.m. een onbeperkt dinerbuffet en drankenassortiment.

Wil je de kans niet missen om bij deze evenementen te zijn? Bestel dan nu je tickets op www.fletcherevents.nl, of koop ze telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem 0317 – 319 010, of aan de balie op Kabeljauwallee 35 in Doorwerth.

Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

walkman

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen