Wordt de Citadel in Renkum het beste cafetaria van Nederland?

Foto: Renkum Nieuws

Sadik Ürün loopt met een dikke glimlach rond sinds hij weet dat zijn Citadel is verkozen tot beste cafetaria van Gelderland. Iets wat een complete verrassing was.

“Ik dacht dat ze een grap maakten!”

Mystery guests

Ineens stonden ze in het cafetaria: mensen van het programma De Beste van Nederland. “Ze vertelden me dat de Citadel gekozen was als beste cafetaria in Gelderland. Ik dacht eerst dat ik in de maling genomen werd, ik wist niet eens dat ik meedeed!”

En dat klopt. Sadik kreeg namelijk bezoek van Mystery Guests. Dat zijn mensen die in opdracht en met een bepaald scenario naar een winkel of horeca-instelling gaan. Zij keuren de zaak en handelen een aankoop af waarbij goed gelet wordt op alles wat er gebeurd. Worden ze vriendelijk geholpen, is de zaak schoon genoeg of misschien wel heel netjes en opgeruimd (pluspunten), zijn de ramen schoon en zijn alle prijzen goed te zien? Is het eten van goede kwaliteit, niet te vet of te droog?

Het zijn net gewone klanten en als ze hun werk goed doen, heeft niemand in de gaten dat ze er zijn. Vermoedelijk heeft Sadik ook meer dan één Mystery Guest op bezoek gehad. Uit al hun opgemaakte rapporten kwam de Citadel als beste uit de tests van de cafetaria’s in Gelderland.

Na een Gelderse overwinning, op naar de Nederlandse

Maar daarmee stopt het niet, de Citadel maakt nu kans om het beste cafetaria van Nederland te worden en daarvoor zijn stemmen nodig. De cameraploeg van RTL4 heeft een leuk filmpje gemaakt die zaterdag 11 februari te zien is vanaf 16:30 (zondag herhaalt om 11:55 uur) op de televisie.

Dat filmpje is hieronder ook te zien. Over ongeveer een week wordt de winnaar bekend gemaakt, op de Beste van Nederland website kun je de tussenstand bekijken

Stemmen

Om te stemmen op de Citadel, ga je hier naar toe. Bij de City Challenge rechts kleur je het bolletje voor het Renkumse cafetaria zwart met een simpele klik, bevestig door op de blauwe balk te klikken en je hebt gestemd. Je mag één keer per ip-adres stemmen.

Daarbij even meegevend dat je mobiele telefoon een ander ip-adres heeft als je thuisverbinding, tenzij die met de wifi verbinding maakt als je thuis bent natuurlijk. Dus je kunt en mag ook vaker stemmen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen