Bright Blue Gorilla met Mr. Rudolpho’s Jubilee in Filmhuis Oosterbeek

Foto: Bright Blue Gorilla

Mr. Rudolpho’s Jubilee is een surrealistische romantische komedie, muzikaal omlijst en verteld door de Bright Blue Gorilla (Robyn Rozenkranz en Michael Glover).

Een muziekvoorstelling en een film ineen.

Oppervlakkig

Het is het verhaal van een wereldberoemde Italiaanse modeontwerper (Mr. Rudolpho) die gedesillusioneerd en depressief raakt door zijn oppervlakkige, onbeduidende leven en daarom besluit zelfmoord te plegen tijdens de Berlin Fashion Week. Gelukkig mislukt zijn plan en hij wordt opgenomen door een groep Boheemse kunstenaars (The Boheems), die geen idee hebben wie hij is.

Ondertussen, zoekt de rest van de wereld naar Mr. Rudolpho. De plot verdikt, keert en draait met liefde, muziek in een komische chaos! De film is in het Engels, Duits en het Italiaans.

300 Kunstenaars

Mr. Rudolpho’s Jubileum werd opgenomen in Berlijn, Milaan en Florence en gemaakt door 300 kunstenaars uit 36 verschillende landen! Robyn Rozenkranz en Michael Glover zijn troubadours en filmmakers uit Los Angeles en vormen samen de Bright Blue Gorilla.

Ze reizen door de hele wereld, maken muziek en vertonen hun hilarische films. Films die Robyn en Michael zelf bedenken, produceren, regisseren en opnemen met heel veel vrienden en kennissen uit de heel veel landen.

Deze speciale avond begint om 20.00 uur in Filmhuis Oosterbeek. Entree is € 10,-

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen