Is Adriano in Heveadorp het beste Italiaanse restaurant van Nederland?

Foto: Adriano Frassi

Om als één van de tien genomineerden te zijn verkozen als beste Italiaanse Restaurant van 2017 is al een hele prestatie, gezien het aantal ‘Ristorantes’ die Nederland rijk is.

En ‘ons’ Italiaanse restaurant Adriano uit Heveadorp is één van de genomineerden.

La cucina Italiana

Wie van de tien uiteindelijk het allerbeste Italiaanse restaurant wordt van heel Nederland, wordt bepaald door het aantal stemmen dat een restaurant krijgt. De wedstrijd is een initiatief van Italië Magazine, hèt magazine voor de echte Italië-fan.

Als vakantieland is het al jaren een gewilde bestemming en als je er graag naar toe gaat, is een etentje in Nederland om weer even van één van de Italiaanse geneugten te genieten, toch erg prettig.

Dat kunnen wij in onze gemeente ook, aldus het magazine en zij kunnen het weten. Niet alleen zij; de beoordelingen die te vinden zijn op het internet zijn, op een enkeling na, lovend: eten zoals de Italiaan dat doet.

Stemmen 

De winnaar krijgt de publieksprijs tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Hilton in Amsterdam. Daarnaast krijgt de winnaar een uitgebreide reportage in Italië Magazine nummer 6. Dat zou een mooie opsteker zijn voor Heveadorp én deze gemeente.

In september maakt het magazine bekend wie het beste Italiaanse restaurant is, tot die tijd -en zolang de pagina beschikbaar is- kun je stemmen op jouw favoriete ristorante, dat stemmen doe je hier. Heb je nu nog nooit gegeten bij Adriano, dan heb je nog alle tijd dat te doen vóór je gaat stemmen, wel handig even reserveren van te voren.

Je vindt Ristorante Adriano aan de Oude Oosterbeekseweg 6-8 in Heveadorp en reserveren kan via het telefoonnummer 026 3336423

Stemmen: www.italiemagazine.nl/restaurant-van-het-jaar

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen