WeHelpen zoekt bekendmakers voor de kennismakingsweek

Foto: WeHelpen

WeHelpen is een platform waarop mensen die wel eens een handje geholpen kunnen worden anderen kunnen vinden die best eens een ander willen helpen.

Ook in de gemeente Renkum is het platform actief. Veel organisaties zijn al volop bezig WeHelpen bekend te maken in de gemeente. Inwoners komen elkaar tegen op het platform en zo zijn makkelijk contacten gelegd en allerlei hulpvragen al beantwoord.

Meer WeHelpen

Om WeHelpen nog bekender te maken, start 1 tot en met 4 maart de kennismakingsweek en hiervoor is men op zoek naar bekendmakers. Er wordt gezorgd voor een WeHelpen jas en flyers. Je krijgt eerst een goeie instructie zodat je beslagen ten ijs komt.

Op 2, 3 en 4 maart gaat men in Renkum, Oosterbeek en Wolfheze rond met flyers en presentjes. 3 Maart is men op de markt in Oosterbeek. Voor wie dat wil kan een stuk uitleg gegeven worden. Hoe het werkt en hoe je, je kunt aanmelden, voor als je hulp nodig hebt ergens mee maar dus ook als je juist graag een ander wil helpen met iets waar jij goed in bent. De administratie doen bijvoorbeeld, de tuin bijhouden, schilderwerk of gezellig met iemand winkelen of wandelen.

Heb je zin om samen met iemand anders, maximaal twee uur lang WeHelpen meer bekendheid geven door flyers uit te delen op straat en op de markt?

Meld je dan aan via de website. Je zult wel een account aan moeten maken als je die nog niet hebt. Je kunt dan meteen eens rondkijken naar de hulpvragen en aanboden die er in de gemeente Renkum al zijn en wie weet, vind je een match!

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen