Filmhuis Oosterbeek vertoont On body and soul

Foto: Filmposter

In On body and soul is in een slachthuis in Boedapest de nieuwe introverte Mária nog maar net aan de slag gegaan als kwaliteitscontroleur, als het geroddel onder haar collega’s al begint.

Tijdens de lunch in de steriele kantine kiest de jonge vrouw altijd een tafel in haar eentje, waar ze in stilte zit.

Serieus

Ze neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan de regels. Haar wereld is er een die bestaat uit cijfers en gegevens die zich in haar geheugen geprent hebben sinds haar vroege kindertijd.

De enige op het werk die toenadering zoekt is haar baas Endre. Ondanks de gesloten karakters van beiden leren ze elkaar steeds beter kennen en ontdekken ze per toeval ’s nachts hetzelfde te dromen.

Ze zijn met stomheid geslagen. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert, als ze overdag hun dromen samen na beginnen te spelen.

Hongaars

Deze Hongaarse film is geregisseerd door Ildiko Enyedi. Het acteerwerk is van Géza Morcsányi (Endre) en Alexandra Borbély (Maria).

Let op: Deze film is alleen te zien in Filmhuis Oosterbeek op vrijdag 2 maart om 21.00 uur. Op zondag is er geen voorstelling! Kaarten zijn te bestellen via www.filmhuisoosterbeek.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen