Kraam huren voor de Kunstmarkt in Renkum Centrum

Foto: Renkum Centrum

Ondernemersvereniging Renkum Centrum is op zoek naar mensen die mooie dingen maken. Voor de Kunstmarkt die dit jaar op 21 mei gehouden wordt in Renkums centrum, is nu ook plek voor hobbyisten.

kraamEr zijn veel verschillende kunstenaars aanwezig tijdens de markt. Zo is er een goudsmid, een edelsmid, beeldhouders en heel veel schilders. De gemeente Renkum huisvest vele kunstenaars maar ook veel hobbyisten en hen biedt Renkum Centrum nu ook de mogelijkheid een kraam te huren.

Maak je mooie kaarten, sieraden of kleding, potten, schilderijen of iets anders, vind je het leuk dat eens aan publiek te laten zien en te verkopen? Meld je dan aan.

Mocht je zelf geen hele kraam kunnen vullen maar je kent anderen die ook op deze markt zouden willen staan met hetzelfde aanbod, dan kun je een kraam delen. Met zijn twee of nog meer.

Een kraam kost €35.- van 11:00 tot 17:00 uur. Met zijn tweeën is dat €17,50 en nog geen €12 als je met zijn drieën een kraam huurt.

Je kunt je aanmelden via [email protected] of bellen met 0317-312300, de contactpersoon is Bas van den Berg.

Via de Facebook van Renkum Centrum blijf je op de hoogte van de Kunstmarkt en kun je je aanmelden als je er naar toe wilt, ook gewoon als bezoeker.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen