Gratis Teambuilding en ’Buurtbuilding’ bij Buurtvolleybaltoernooi Nuovo

Foto: Nuovo volleybalvereniging

Op zaterdag 30 april 2016 organiseert Volleybalvereniging Nuovo voor de derde keer een buurtvolleybaltoernooi. Een mooie gelegenheid om met je buurt, straat, bedrijf of vriendengroep aan teambuilding of ‘buurtbuilding’ te doen!

Het toernooi is gratis en vindt plaats in de sporthal van Doorwerth van 10:00 tot ca. 14:00 uur. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers. In een team mogen maximaal 2 actief spelende volleyballers zitten. Een beetje volleybalervaring is fijn, maar niet verplicht. De gezelligheid staat voorop. Deelnemen is mogelijk vanaf 12 jaar.

Voor alle deelnemers geldt dat ze vanaf het buurtvolleybaltoernooi tot het einde van het zaalseizoen (begin juni) gratis mogen meetrainen bij Nuovo. Ook halve teams of individuen kunnen zich aanmelden; dan voegen wij die samen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot maandag 25 april door het formulier op de website www.nuovovolleybal.nl in te vullen of een mail te sturen aan [email protected] met de naam van het team en de contactgegevens (e-mail/telefoonnummer).

Meer informatie?

Bel of mail met Désirée Post, t (06) 25365097, e-mail [email protected]

Buurtvolley 2016

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen