112

Jongen valt van brugboog Oosterbeekse spoorbrug en overlijdt

De spoorbrug vanaf de Drielse Rijndijk
De spoorbrug vanaf de Drielse Rijndijk
Foto: DM van Hellesem

Oosterbeek – Woensdagavond is er een minderjarige jongen op de spoorbrug in Oosterbeek gevallen en heeft dat niet overleefd. De hulpdiensten werden rond 23:00 uur door getuigen ingeschakeld.

Helaas konden de hulpdiensten niets meer voor hem betekenen, de jongen overleed ter plekke.

Brugboog

De tiener is vanaf de boogbrug naar beneden gevallen op de spoorbrug aan de Oosterbeekse kant. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Vermoedelijk is hij zelf op de boog geklommen en toen gevallen. Omroep Gelderland schrijft dat zijn vrienden aanwezig waren toen de hulpdiensten aankwamen. Zij zijn opgevangen na dit drama. De familie van de jongen is meteen geïnformeerd.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen