Kom in aanmerking voor een bijdrage uit het activiteitenfonds

Foto: Pexels via Pixabay

Een mooi en duurzaam Gelderland maken we samen. Voor lidorganisaties stelt Natuur en Milieu Gelderland daarom een Activiteitenfonds beschikbaar om lokale duurzame initiatieven mogelijk te maken.

Het Activiteitenfonds Lokale initiatieven Natuur en Milieu Gelderland is bedoeld voor lokale projecten in Gelderland die aansluiten bij één van hun thema’s. Lidorganisaties kunnen maximaal 500 euro per initiatief aanvragen. Het bestuur beoordeelt de aanvragen tijdens de bestuursvergaderingen.

Voorbeelden uit Brabant en Flevoland

Inwoners van Brabant en Flevoland hebben al volop gebruik gemaakt van een vergelijkbaar fonds van onze collega-federaties. Dus als je inspiratie nodig hebt, is het leuk om daar even te kijken!

Bijvoorbeeld:

Uitnodiging aan lidorganisaties

Dus: heb je een goed idee voor een activiteit of project en kun je financiële ondersteuning gebruiken? Dien dan een aanvraag in en wie weet kan je project binnenkort van start! Klik op deze link voor de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Bron: Natuur en Milieu Gelderland

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen