KNMI waarschuwt voor stevige onweersbuien donderdagmiddag

Foto: mohamed hassan, Pixabay

In een groot deel van Nederland is er donderdagmiddag kans op stevige onweersbuien. Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heeft daarom code geel afgegeven.

De waarschuwingscode geldt donderdag vanaf het middaguur en duurt tot het begin van de avond. Het gaat om de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Limburg en Noord-Brabant.

Onweersbuien met windstoten

Volgens het KNMI gaan de onweersbuien gepaard met windstoten van rond de 60 kilometer per uur, hagel en veel regen in korte tijd. “Ook donderdagavond is er nog kans op onweer, maar vooralsnog is dit zeer onzeker.”

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen