Drie wereldberoemde gitaristen in Filmhuis Oosterbeek

Foto: Screen YouTube

De Janet Miller Borstkankerstichting presenteert op donderdag 13 oktober drie gitaristen van wereldformaat in Filmhuis Oosterbeek.

Iian Matthews (Fairport Convention), Andy Roberts (gitarist van Pink Floyd’s ‘The Wall’ tour) en Mark Griffiths (Cliff Richard and The Shadows), treden dan op onder de naam Plainsong. Zij beloven een muzikale avond waar iedere muziekliefhebber nog lang over na zal praten.

Richard Fariña

Zij vertolken het oeuvre van de Amerikaanse folkzanger, schrijver en dichter Richard Fariña. Net als Bob Dylan werd hij beschouwd als een van de beste protestzangers van de vroeger jaren zestig. Een motorongeluk maakte al in 1966 een einde aan zijn leven. Fariña was toen pas 29 jaar oud.

De muziek van Fariña wordt op 13 oktober in Filmhuis Oosterbeek tot leven gewekt door de drie gitaristen Iian Matthews, Andy Roberts, en Mark Griffiths. Naast het repertoire van Richard Fariña, maar zullen de drie heren ook klassiekers uit de catalogus van Plainsong zelf spelen.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open op 19.30 uur. Tickets kosten € 15,00 en kunnen alleen contant aan de zaal worden gekocht. Reserveren via de website van Filmhuis Oosterbeek is niet mogelijk. Telefonisch reserveren kan wel. Bel daarvoor met 06-53371102.

Even luisteren naar Richard Fariña?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen