ACV houdt rekening met schooltijden tijdens het ophalen van afval

Foto: ACV

Vervelend. Je wilt je kind(eren) dinsdagmorgen wegbrengen naar de basisschool aan de Bram Streeflandweg in Renkum en ineens is daar de grote ACV vuilniswagen waar je niet langs kunt.

De wagen moet steeds stoppen en ‘kruipt’ door de smalle, lange straat, maar je kind moet wel op tijd op school zitten!

Kan dat niet anders?

Vinden ouders die met de auto hun zoon of dochter naar de klas willen brengen. Ze moeten daarna aan het werk en komen daarom met de auto zodat ze meteen door kunnen rijden. Op de fiets kom je nog wel langs die wagen.

Over de stoep, dat dan weer wel en dan hoop je dat er toevallig geen politieagent aanwezig is, want dat levert je natuurlijk een boete op.

Kan anders

Dat dit vervelend is en dat er ergernissen ontstaan, dat snappen ze bij ACV ook. Zij laten daarom in een reactie weten zo veel mogelijk rekening te houden met de schooltijden en niet alleen in Renkum. Maar daarmee kan het altijd nog wel eens mis gaan.

Ook de vuilniswagen kan eens opgehouden worden of tijdelijk een route om moeten gooien, bijvoorbeeld doordat er wegwerkzaamheden zijn. De (recente)ergernissen rond de schooltijden aan de Bram Streeflandweg zijn doorgegeven aan de teamleider inzameling.

Reactie Teamleider:

“Wat betreft de Bram Streeflandweg daar zijn of waren in de buurt enkele wegwerkzaamheden, hierdoor waren de ACV vuilnismannen genoodzaakt de route anders te rijden. Zij zijn hierover gesproken en zij zullen er alles aan doen om rond de drukke tijden bij de scholen weg te blijven. Mocht dat niet zo zijn, dan hoor ik dat graag”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen