Eerste boekenfestijn in de Concertzaal Oosterbeek

Foto: Renkum Nieuws

In EventTheater Concertzaal Oosterbeek vindt de eerste editie van het Oosterbeeks Boekenfestijn plaats op zondag 26 maart. Het Boekenfestijn heeft naast een bijzonder optreden van Miriam Guensberg, een Italiaans vleugje meegekregen door optredens van Filomena Uffing samen met Rosita Steenbeek.

Het Oosterbeeks Boekenfestijn wordt afgesloten met een Meet en Greet met de gasten en heerlijke Italiaanse Spaghetti en goed glas wijn.

Het geheim van Audrey H. een interactieve lezing door Miriam Guensberg

Deze lezing wordt met geluids- en beeldmateriaal ondersteunt. In de Tweede Wereldoorlog traden Felix Wolf en Audrey Hepburn samen op, hij als pianist en zij als danseres. Dat was niet het enige dat hen verbond.

Als twee ontheemde oorlogskinderen zwierven ze door de bossen van het bezette Arnhem. Ze deelden geheimen en zochten troost bij elkaar. De kwetsbare schoonheid van Audrey zette Felix in vuur en vlam. Die amoureuze gevoelens waren zó heftig dat hij altijd van haar is blijven dromen.

Filomena en Rosita, twee Nederlandse vrouwen die elkaar troffen in Rome

Aan de hand van haar boeken voert Rosita Steenbeek je mee naar Rome de stad waar ze woont, naar Venetië, naar de wereld van de Etrusken, Sicilië en het eiland Ventotene waarheen keizer Augustus zijn dochter verbande. Ook zal ze vertellen over haar laatste boek Rose, een familie in oorlogstijd.

Filomena Uffing wisselt de verhalen af met door haarzelf gecomponeerde kleurrijke pianomuziek die ook werd geïnspireerd door haar tweede thuisland Italië. Samen nemen ze je mee op een zeer afwisselende reis.

Oosterbeeks Boekenfestijn

Aanvang: 15:00, zaal open 30 minuten voor aanvang
Entreeprijs:

  • € 17,50 aan de zaal inclusief welkomdrankje en koffie/thee/fris
  • € 15,00 voorverkoop online www.eventtheater.co en Boekhandel Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208 Oosterbeek

Entreeprijs Meet & Greet inclusief spaghetti en glas rode wijn welkomdrankje en koffie/thee/fris:

  • € 35,00 aan de zaal
  • € 30,00 voorverkoop online www.eventtheater.co en Boekhandel Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208 Oosterbeek
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen