Is er nog wat leuks te doen dit weekend?

Brrrr, koud hé. Glad op de wegen, vrieskou buiten en een mager zonnetje. Gezond weer om te wandelen op een van de mooie plekjes die onze gemeente rijk is. Maar er is nog meer vertier.

Vrijdagavond kun je weer mee met een bosuilenexcursie. Men vertrekt om 19:30 van het informatiecentrum Beekdal, hopelijk is er nog plek want de excursies zijn razend populair en snel vol.

In het Filmhuis Oosterbeek draait vrijdag op 21:00 uur Le tout nouveau testament, of te wel: Het nieuwe testament. God bestaat namelijk en hij woont in Brussel. Geen tijd vrijdag? Zondag wordt de film herhaalt om 20:00. Wel even reserveren van te voren!

De carnaval nadert en de koorts neemt toe. Carnavalsvereniging De Dwarsliggers maakt een groot feestje dit weekend, niet één maar twee dagen feest! Vrijdag en zaterdagavond houden zij hun jaarlijkse Pronkzitting in zalencentrum Lebret in Oosterbeek.

Zaterdag om 13:00 is er weer een Ruilcafe van het Ruilgenootschap Renkum. Ze zijn tot 16:00 in De Kreek in Oosterbeek en je mag 10 spullen meenemen om te ruilen. Boeken, speelgoed, huisraad als je er vanaf wilt om iets ‘nieuws’ te krijgen, kun je daar terecht. Artikel voor artikel, geen cent nodig!

Mocht je nou denken: jaaaaa doei, het is koud en ik blijf lekker thuis! Als je van nostalgie houdt, zou eens een kijkje kunnen nemen bij Oud Oosterbeek, Oud Doorwerth of Oud Renkum. Drie pagina’s op Facebook waar je heerlijk tussen oude foto’s kunt snuffelen. De foto’s komen overal vandaan, oude postkaarten en door inwoners ingestuurd. Wie weet zie je jezelf nog ergens terug!

Wat je ook gaat doen: veel plezier en geniet van dit weekend!

Is jouw evenement niet genoemd en zou je dat wel graag willen? Geef je volgende evenement (in de gemeente Renkum) door via [email protected] en het wordt opgenomen in het volgende weekendoverzicht. Indien aanwezig, graag een affiche of folder toevoegen. Geef ook je door-de-weekse evenement door, voor opname in de Renkum Agenda.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen