Sinterklaas komt met zijn Pieten ook weer naar de gemeente Renkum

Heelsum 2016
Heelsum 2016
Foto: flfhageman YouTube

Sinterklaas is vast al onderweg met zijn Pieten om met de boot van Spanje naar Nederland te varen. Natuurlijk komt hij ook weer naar de gemeente Renkum.

In de verschillende dorpen worden Sint en Piet met alle egards ontvangen en rijden ze door het dorp, ga jij ook langs de weg staan?

Heelsum:

Zaterdag 18 november 2017 vanaf 14.00 uur. 

Route: Hoek Dopheidelaan/Bennekomseweg, Bennekomseweg, Klein Amerikaweg, Airborneweg, Hackettweg, Bennekomseweg, Hogenkampseweg, Esdoorndreef, Bram Streeflandweg, Bennekomseweg, Doornenkampseweg, Koningserf, Tamboer, Gardiaan, Doornenkampseweg,

Tussenstop bij De Hucht, Barend Ferwedastraat, Bart Crumstraat, Patrimoniumweg, Utrechtseweg, Kerkweg, Kastanjelaan, Utrechtseweg, Prins Bernhardlaan, Papyruslaan, einde bij de muziektent.

Doowerth:

Zaterdag 18 nov 13:30 – 16:00 in Dorpshuis De Poort van Doorwerth.

Geen optocht door het dorp maar gezellig met de Sint en zijn Pieten een leuke middag beleven, met cadeautjes! Meld je wel even aan bij de Poort.

Wolfheze:

Zaterdag 25 november 2017 vanaf 8.30 uur.

Route: Station, Wolfhezerweg, Wildforstlaan, Heelsumseweg, Balijeweg, Macharislaan, einde bij Dorpshuis ‘De Burcht’.

Renkum:

Zaterdag 25 november 2017 vanaf 12.00 uur.

Route: De Veerstoep, Veerweg, Melkdam, Dorpsstraat, einde bij het Dorpsplein.

Oosterbeek:

Zaterdag 25 november 2017 vanaf 13.00 uur.

Route: Steijnweg, Utrechtseweg, Weverstraat, Van Toulon van der Koogweg, Jacobaweg, Molenweg, Utrechtseweg, Weverstraat, Annastraat, Utrechtseweg, Pastoor Bruggemanlaan, Generaal Urquhartlaan, einde bij het St. Nicolaasplein (bij de toren van het gemeentehuis).

Verkeershinder

Tijdens de sinterklaasintochten kan het verkeer wat hinder ondervinden. In verband met de veiligheid is de Veerstoep in Renkum tijdens de sinterklaasintocht gesloten voor verkeer.

Op bezoek

Zou jij het leuk vinden om Sinterklaas en Zwarte Piet thuis op bezoek te krijgen? Kijk dan hier.

De intocht van Sinterklaas in Renkum 2016:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen