Officiële opening van de Weverstraat in Oosterbeek

Foto: Welkom in Oosterbeek

Ondanks de angst van sommigen, is de herinrichting van de Weverstraat in Oosterbeek mooi klaar voor de Airborne wandeling zaterdag 1 september.

Mooi voor de winkeliers ook want het is even behelpen geweest deze zomer.

Bereikbaar

De winkels zijn alweer een tijdje goed bereikbaar maar een officiële opening, die was er nog niet geweest. Zaterdag 25 augustus is het zover. De burgemeester komt langs en de winkeliers hebben tal van leuke dingen verzonnen om de dag extra feestelijk te maken.

Doe jij altijd je boodschappen in de Weverstraat? Bewaar dan goed je bonnetje (vanaf 13-08-2018) want met dat bonnetje kun je een ritje maken in één van de circa 20 oldtimers die verschillende mensen ter beschikking hebben gesteld.

En nee, niet zelf rijden, maar meerijden, zo kun je goed om je heen kijken als je door de Weverstraat rijdt wat er allemaal veranderd en aangepakt is. In maart is men begonnen met de herinrichting van de straat waarbij de wateroverlast van de afgelopen jaren tot het verleden moeten horen.

Muziek en spel

Tot sluitingstijd, 17:00 uur, kun je, je de hele dag vermaken in de vernieuwde winkelstraat. De ondernemers zijn er trots op en hebben allemaal wel iets bijzonders in hun winkel.

Bij het Rad van Fortuin kun je prijzen winnen, er is de hele middag live muziek en een hapje, een drankje of iets lekkers? Ook daarvan is er genoeg en voor ieders smaak, in de Weverstraat.

oosterbeek

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen