Gemeentelijke bedrijvengids op Renkum Nieuws

Foto: Pete Linforth, pixabay

Vanaf vandaag 5 april staat op de website van Renkum Nieuws de Renkumse bedrijvengids. We zijn nog volop bezig met bedrijven, ondernemers, verenigingen, stichtingen etcetera in te voeren.

Hoe werkt het

De bedrijvengids is opgenomen in het menu bovenaan de site, rechtstreeks te bereiken via deze link. Bovenaan staat het alfabet van alle bedrijfssectoren, zo kun je snel naar de bedrijfssector die je zoekt. Of je tikt de gezochte sector in de zoekbalk boven het alfabet.

Waar is mijn bedrijf?

Zoals gezegd zijn we nog even druk met invoeren, een aantal sectoren zijn daarom nog niet ingevuld, dus staat je bedrijfssector er niet bij? Kom over een tijdje nog eens kijken of je bedrijf er bij zit. Staat je bedrijf er wel op maar niet goed? Bijvoorbeeld in de verkeerde categorie of de gegevens zijn verkeerd, stuur dan een mailtje naar [email protected] om een wijziging of fout door te geven. Dat kan ook via de contactpagina.

Wil je juist meer informatie in de gids opgenomen zien, dan kun je contact opnemen met Dolf Verschuren, die kan je alles vertellen over de diverse mogelijkheden om aandacht te vestigen op je bedrijf of organisatie. Dolf is te bereiken via [email protected] of als je telefonisch makkelijker vindt, te bereiken via 06 40253846

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen