Renkum Nieuws jaaroverzicht 2022, de meest gelezen nieuwsberichten

Foto: Dangais, Pixabay

Het jaar 2022 is alweer voorbij en kijken we weer vooruit naar 2023. Maar niet na even terug te kijken naar het afgelopen jaar met het Renkum Nieuws jaaroverzicht 2022. Wat werd er door onze lezers het meest aangeklikt om te lezen?

Renkum Nieuwst wenst alle lezers een goed 2023 met veel gezondheid en liefde

Januari

Als er een noodsituatie dreigt met de opvang van asielzoekers, of ze nu uit Oekraïne of Syrië komen, gaat de gemeente Renkum op zoek naar oplossingen. Niet omdat het moet maar omdat het hoort. Dat niet iedereen het daar mee eens is, daar zitten ze in de gemeente niet mee. Zijn de ouders en grootouders van de inwoners niet geëvacueerd geweest in 1944? Van het Moviera pand werd als eerste bekend dat er vluchtelingen inkwamen. Inmiddels worden ze ook opgevangen in andere plekken in de gemeente waar ze alle hulp krijgen

Februari

Nét voor sluitingstijd werd de SPAR supermarkt in Heelsum overvallen. Via Burgernet ging er meteen een melding om uit te kijken naar de jongeman, zonder resultaat. De politie is trouwens nog steeds op zoek naar de dader!

Maart

Een wandeling in Wolfheze bracht Anita uit Heelsum niet helemaal de rust die ze verwachtte. Er lag een grote vliegtuigbom, gevonden door een man die er snel met zijn kind vandoor ging toen Anita 112 belde. Als dank mocht zij later de bom tot ontploffing brengen.

April

Het eerste bericht op Renkum Nieuws dat over Koningsdag ging, knalde qua views meteen door het dak. In het oranje eindelijk weer deze echte Nederlandse feestdag vieren met zijn allen én zonder restricties, dat was toch al veel te lang geleden!

Mei

Hier zit de Airborne in ons DNA maar als we onze vrijheid kunnen vieren, zijn we er ook als de kippen bij. Bij de buren, in Wageningen is het jaarlijkse Bevrijdingsfeest, deze keer weer gewoon normaal zoals het hoort dus iedereen wilde wel weten wie en wanneer er op dat feestje kwam!

Juni

Als er wat gebeurd op de N225 tussen Renkum en Wageningen terwijl we nét terugkomen van ons werk, dan merken we het wel. Dan wil je natuurlijk graag weten waarom je in een file stond.

Juli

Een steekpartij in het doorgaans rustige Renkum is meteen groot nieuws, het wordt dan ook veel gelezen.

Augustus

De zon liet zich nog nooit zo vaak zien als in 2022, stond op deze site lezen eind december. Of er daarom massaal op de weerpagina van Renkum Nieuws is gekeken? Je weet het niet maar het weer is dankzij de app van Weerplaza wel altijd actueel!

September

Remember September is hier geen loze kreet en wat er tijdens de herdenkingsperiode te doen is, willen we graag weten.

Oktober

Een winkeldief met een opvallend kapsel werd gezocht nadat hij gratis was komen winkelen bij de Albert Heijn in Renkum. Hij werd inmiddels gevonden.

November

Sinterklaas blijft enorm populair. Het eerste bericht over de goedheiligman ging weer door het dak. Welke kleur Pieten ook heeft. Maar die roetvegen staan ze dan toch wel het allerbeste

December

Dat was even schrikken toen de brandweer met groot alarm naar zorgcomplex Hoog Doorwerth in Heelsum werd geroepen. Gelukkig bleek het mee te vallen en beperkt gebleven tot een hele boel rook. De opgetrommelde extra wagens waren vooral nodig te helpen evacueren maar iedereen kon die zelfde middag gelukkig weer terug naar hun appartement.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen