Benefietavond met veiling voor Roparunteam Connected Dream

Foto: Connected [email protected]

Burgemeester Schaap opent donderdag 23 mei het benefietfeest in Klein Hartenstein van het Oosterbeeks-Arnhems Roparunteam, Connected Dream.

De opbrengst van de avond met veiling komt via Stichting Roparun volledig ten goede aan palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Roparun

De Roparun is een groots opgezette estafetteloop vanuit Parijs naar Rotterdam waarbij zo’n 50 uur continu wordt hardgelopen, dus ook ’s nachts. Ruim 300 teams uit heel Nederland doen mee aan dit jaarlijkse evenement in het Pinksterweekend.

“Met onze vriendengroep willen we een sportieve prestatie leveren én zo veel mogelijk geld ophalen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Om zo een beetje geluk en kwaliteit toe te voegen aan het leven van mensen met kanker. Met de veiling op onze benefietavond willen we zowel het leven vieren als stilstaan bij kanker,” zegt teamcaptain Ewoud Pronk van Hoogeveen.

“De veilingitems zijn aangereikt door lokale ondernemers, vrienden en zakelijke relaties. We hebben echt bijzondere items gekregen en hopen op een hoge veilingopbrengst. Het wordt een bijzondere avond met muziek maar ook met enkele korte indringende verhalen over leven met kanker.”

Connected Dream

In aanloop naar de veiling tijdens de benefietavond kan online ook al worden geboden Alle items staan op de Facebookpagina van Connected Dream.

Pronk van Hoogeveen: “Deze week gaat al onze aandacht naar de benefietavond. Daarna hebben we nog twee weken tot de start in Parijs en zetten we de laatste puntjes op de i. Ons team is er klaar voor. De lopers en fietsers zijn fit, de chauffeurs hebben de route voorbereid en ons hele logistieke team inclusief koks en fysiotherapeuten staat als een huis. We gaan vol vertrouwen dit mooie Roparun avontuur aan.”

Er zijn nog enkele toegangskaarten beschikbaar, meer informatie via facebook.com/connecteddream. Hier zijn dus ook de veilingitems te zien er mag vast geboden worden!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden