Met safarischip De Blauwe Bever terug naar Doorwerth 1944

Foto: Stichting Rijnoevervaarten

Safarischip De Blauwe Bever vaart naar het gebied rond kasteel Doorwerth waar in het voorlaatste jaar van de tweede wereldoorlog hevig gevochten is.

Na het vertrek vanaf Wageningen koerst De Blauwe Bever langs de Wageningse Berg, Renkum en de Noordberg, om vervolgens aan te leggen bij kasteel Doorwerth. Tijdens de Slag om Arnhem en daarna is rond kasteel Doorwerth en in haar omgeving zwaar gevochten. Samen met een gids van het kasteel wandelen de passagiers langs opmerkelijke plekken uit de strijd en horen het verhaal aan de hand van foto’s en ooggetuigenverslagen.

Eenmaal weer aan boord vaart het Safarischip terug naar Wageningen en kan men in alle rust van het landschap vanaf het water bekijken.

Vaartijden en Vertrek locatie

Zondag, 5 september en woensdag 29 september om 13.30 uur, terugkomst 17.00 uur. Vertrek vanaf ’t Stek, Grebbedijk 57, 6702 PB Wageningen

Prijzen: 29,00 euro voor volwassenen en 19,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Voor meer informatie en/of reserveren zie: info.deblauwebever.nl.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

 

Cookieinstellingen