Open Ateliers Arnhems Buiten, voormalig KEMA terrein

Atelier Anne Luchies
Atelier Anne Luchies
Foto: Arnhems Buiten

Tijdens het open atelierweekend op 25 en 26 juni kun je een kijkje nemen achter de schermen van zo’n twintigtal kunstenaars op Arnhems buiten in de gebouwen B46 en B30 -het voormalig KEMA-terrein Den Brink.

Daarnaast zijn de groene omgeving en de monumentale industriële gebouwen zeker de moeite waard om een vrij weekend aan te besteden.

B30 en B46

Er is o.a. schilderkunst, sieraden, grafiek, illustratie, fotografie, vormgeving, architectuur en ruimtelijk werk te zien. Een aantal kunstenaars heeft landelijke- of zelfs internationale bekendheid. Een deel van de kunstenaars doet ook dit jaar weer mee aan het Landelijk Atelierweekend. De kunstenaars vertellen je graag over hun werk. Een unieke kans om mooie kunst te kijken en te kopen in de ateliergebouwen B30 en B46.

Deze editie heeft tevens een aantal specials: Er is een speciale buitenexpo, een afstudeerproject over bloemsierkunst, een kunstreis door een ziekteproces en de opening van een galerie met kunstuitleen.

Tip: Kom vroeg want de voorgaande edities werden enorm goed bezocht

Bezoekers zijn van harte welkom op zaterdag 25 en zondag 26 juni van 12.00 – 17.00 uur in gebouw B30 en B46. Adres: Utrechtseweg 310 – 6812 AR ARNHEM (SLAK ateliers op het noordelijk deel voormalig KEMA terrein, Den Brink).

Kijk voor meer info over de kunstenaars die mee doen en de bereikbaarheid op de Facebookpagina Kunst Arnhems Buiten.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen