Zaterdag is Renkum weer ‘Bomvol’

Na het succes van vorig jaar, hebben Renkum Leeft, ROEV, Ondernemersvereniging Renkum Centrum en Top in uw Regio de handen weer ineen geslagen voor Renkum Bomvol.

Zaterdag 11 juni zal de Dorpsstraat in Renkum vol staan met met leuke kramen. Een braderie waar niet alleen de plaatselijke winkeliers hun leuke acties en aanbiedingen laten zien, er zijn allerlei soorten kramen. Het thema is ‘Lifestyle’ en je kunt er van alles vinden op dat gebied: snuisterijen, woonaccessoires, leuke cadeautjes, planten en bloemen, lederwaren en nog veel meer

Bomveel te doen

Er worden nogal wat streekproducten gefabriceerd in Renkum en omgeving, ook die zijn te vinden. Zo heeft onder andere de Renkumse Molen een stand op de braderie.

Tegelijkertijd is er Kermis op het Europaplein en is de Openluchtexpositie Renkum eert zijn Oude Meesters ook nog te zien. Maar er is nog meer: live-muziek zal de Dorpsstraat vullen met gezelligheid en als de kinderen geen zin hebben om naar de kermis te gaan, kunnen ze zich vermaken op het springkussen, de stormbaan of zich laten schminken.

bomvol

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen