Zinzia Zorggroep duofiets(t) naar Huis van Renkum

Foto: Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep wil liefdevolle zorg bieden voor haar cliënten en een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare ouderen die nog thuis wonen.

Vanuit deze gedachte overhandigde Remco Küh, fysiotherapeut Zinzia Zorggroep, vorige week een Zinzia duofiets aan het Huis van Renkum. Bezoekers van het Huis van Renkum kunnen hierdoor gaan genieten van een fietsritje in de prachtige omgeving.

Duofiets, is fietsplezier voor twee

De aangeboden duofiets heeft de afgelopen jaren voor veel fietsplezier gezorgd bij de bewoners van verpleeghuis Oranje Nassau’s Oord. Zinzia hoopt dat de fiets ook voor het Huis van Renkum een welkome aanvulling zal zijn. Dankzij een financiële gift van het Emmafonds was het voor Zinzia mogelijk om voor haar bewoners een nieuwe duofiets aan te schaffen.

Via oud wethouder Rita Weeda kwam Zinzia in contact met het Huis van Renkum. Een huis voor ontmoeting en ondersteuning voor inwoners van de gemeente Renkum. Het Huis van Renkum wilde de fiets graag in ontvangst nemen, maar had hier in eerste instantie geen opslagplek voor.

Ge-PLUS-te opslag

Daarom heeft supermarkt PLUS Pansier aangeboden de fiets overdekt te stallen, zodat de bezoekers van het Huis van Renkum samen met vrijwilligers toch van de duofiets kunnen gaan genieten. Kortom een geweldige samenwerking tussen meerdere partijen, vóór de kwetsbare ouderen uit Renkum.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen