Softbalclub Matchmakers uit Wageningen zoekt nieuwe spelers

Foto: Softbalclub Matchmakers

Heb jij na al die maanden thuis op de bank Netflix al drie keer uitgespeeld, ben je onderhand uitgekeken op je huisgenoten of gezin en kan je wel wat beweging en gezelligheid gebruiken?

Dan zijn de Matchmakers op zoek naar jou!

Matchmakers

MatchmakersAfgelopen maand zijn de softbaltrainingen herstart. Met oog op het nieuwe seizoen kunnen de teams wel wat versterking gebruiken. Ben jij een ervaren softbal- of honkbalspeler of ben je opzoek naar een geheel nieuwe sport? Voor iedereen is er plek.

De softbalclub heeft 2 damesteams en 1 herenteam. Het eerste damesteam bestaat uit ervaren speelsters en nieuwer softbaltalent. Dit fanatieke team is komend seizoen op jacht naar een uitdaging. Het tweede damesteam bestaat uit een mix van ervaren dames en verse aanwas. Gezelligheid en sportieve groei staan bij hen centraal.

Onze heren, van ervaren rotten tot jonge honden, gaan voor een sportief potje softbal, gevolgd door een uitgebreide borrelsessie.

Trainingen

In maart trainen beide damesteams op zondag om 15.00 op sportpark de Zoom aan de Zoomweg in Wageningen. De heren starten komende week met trainen op woensdag om 17.00. Ze werken met aangepaste trainingen, dus zowel spelers onder als boven de leeftijdsgrens van 27 kunnen meetrainen. Spelers van 16 jaar en ouder zijn welkom!

Geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een berichtje naar [email protected] en dan zien ze je snel op het veld!

Cookieinstellingen