Met je eigen band naar Renkum Downhill?

Foto: Renkum Nieuws

De banden zijn inmiddels verloot!

Met je eigen band naar Renkum Downhill? Dat kan. Renkum Nieuws geeft er drie weg, ze worden verloot onder onze likers op Facebook en onze volgers op Twitter.

Het lijkt erop dat mensen erg veel zin hebben in Renkum Downhill aanstaande zaterdag gezien de reacties op social media.

Zonder niet Downhill

Ook hier op de redactie zijn we naarstig op zoek geweest naar luchtbedden of opblaasbanden. Je mag namelijk niet zonder opblaasbare band, luchtbed of boot naar beneden glijden. Gelukkig kun je ze zaterdag ook kopen bij de kuil. Een band kost €2,50 en een luchtbed €4.-.

Maar dat hoeft niet als je meedoet en wint met onze like-en-volg-actie. We hebben drie opblaasbanden met een doorsnede van 91 centimeter die we gaan verloten. Wat moet je doen?

Op Facebook

  • Like onze Facebook pagina als je dat nog niet deed. Like je ons al, dan kun je meteen door naar de 2e actie:
  • Deel dit bericht via Facebook, openbaar anders kunnen we dat niet zien
  • Meld je aan bij het evenement op Facebook van Renkum Downhill, je zult daar toch moeten zijn als je de gewonnen band in ontvangst moeten nemen.

Via Twitter

  • Volg Renkum Nieuws op Twitter, volg je ons al? Dan hoef je alleen nog het volgende te doen:
  • Retweet dit bericht via jouw Twitter, openbaar, anders kunnen we dat ook niet zien

Heb je Facebook en Twitter? Dan heb je mazzel en maak je twee keer kans. Onze Facebook is groter dan onze Twitter, we verloten daarom twee banden via Facebook en één via Twitter.

Vrijdagavond 19 augustus rond deze tijd maken we de drie winnaars bekend en die kunnen hun band om 12 uur ophalen bij de start van het evenement.

Lees ook: Uniek evenement 20 augustus: Renkum Downhill

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen