Airborne Music Night concertzaal Oosterbeek

Foto: EventTheater CO

Vrijdagavond 2 september is het weer tijd voor de Airborne Music Night bij het EventTheater Concertzaal Oosterbeek. Het evenement wordt georganiseerd door de Lionsclub Renkum Ostrabeke.

Met de opbrengst zullen zij een aantal goede doelen gaan steunen.

Ground Control

The David Bowie Tribute Band trapt de avond af in de concertzaal. Lovende kritieken oogsten zij na een uitverkocht concert in het Luxor Theater in Arnhem. Onderaan dit artikel zie je daar een stukje van.

DJ Tommy Creek draait daarna muziek omdat het podium opnieuw ingericht moeten worden voor de volgende band. Even stilzitten is er dus niet bij.

Sjook

De disco, soul en party-band Sjook bestaat uit twaalf personen en staat garant voor een feestje. Dat maakten ze er in 2009 ook van in de concertzaal en ze komen daarom graag terug om er weer een feestje van te maken.

Rijnzaal

Ook in de Rijnzaal is muziek, daar gaat de blues gespeeld worden. A.J.Plug treedt op. Ze wordt ook wel de opvolgster genoemd van zangereres Tineke Schoemaker die jarenlang de ‘Queen of Dutch Blues’ genoemd werd. Dat beloofd dus wat.

Daarna komt de Fossen & Struijk Band het podium op. Deze formatie draait al jaren mee in de top van het Nederlandse bluescircuit maar spelen ook soul en gospelmuziek.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of in de voorverkoop bij boekhandel Meijer&Siegers en kosten €20,- in de voorverkoop. Aanvang van de Airborne Music Night is 21:00 uur aan de Rozensteeg 3 te Oosterbeek

 

 

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen